Personligt,  Random

Fråga mig!

Tänker att vi börjar veckan med ett klassikt frågeinlägg. Har du någonting du undrar över? Eller vill du bara ha min åsikt om smultronets vinterekologi eller andra världsliga frågor? Jag publicerar svaren på lördag.

9 Comments

 • Lovisa

  Kiva med frågestund.
  – Tänker ni ta mammalådan?
  – Har ni allt redan till bebisen? Ska ni köpa någo nytt?
  – Vad är du glad över att du köpt med B?

 • Jennifer Sandström

  Hur trött är du på icke-fungerande rss-flöden?

  Hehe nä ville bara säga att jag inte ser dina inlägg i Feedly längre… 🙂 Sen typ 10 dagar.

  Riktig fråga:
  Vilken är din största dröm med bloggen? (Läste precis inlägget om bloggens framtid)

 • Amanda

  Roligt med frågor! ☺️
  Jag hör gärna mer om er process när ni letade efter ett nytt hem. Gick ni på många visningar? Fick ni direkt känslan att ”här vill vi bo” när ni såg ert nuvarande hus? Vilka egenskaper var viktiga för ert drömhem? Visste ni att ni ville bo där var ni nu bor?

 • Läsare

  Vilka är dina favoritappar? De bästa restaurangerna i Helsingfors? Vad skulle du jobba med om du måste byta bransch? Bästa rödvinet?

 • Jen

  Brukade ni resa mycket tidigare? Ponera att du sku få resa med vem du vill vart som helst utan att ha dåligt samvete över nåt (barn, covid, flygskatt osv osv), vart sku du åka då och vad sku ni göra?

  Hur tänker du kring barn och mat? Socker? Tips på bra mellis till barn?

  Hur mycket träffar ni vänner nu? Lekdejter? Vi träffar samma ungar som förut men bara ute, har inte varit inne hos nån annan familj sen vet inte när. Tänk sen när man får besöka andra igen och se allt vad de coronapysskat om i sina hem, hahaha!

 • Cia

  Hur tänker ni kring barnnamn? Har ni nån strategi typ att de ska vara i samma stil som era egna namn, släktnamn, moderna namn eller internationellt gångbara? Hur tänker du gällande namn till syskon, måste namnen passa ihop?

 • Jenna

  Hej!
  -Berätta gärna mer om ert hus? Details please ?.
  -Någonslags ”house tour” skulle inte vara helt fel ?.
  -Vad är det bästa/sämsta med Finland?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *