Helg

Helgen v.7

I fredags körde vi vidare till Rödbergen efter dagis för att hänga med tvillingarna. Ändå så fint att Nikis bästa vän i världen fick tvillingar åtta dagar efter vi fick Bernie. Hoppas att dom här tre alltid kommer att gilla varandra. Så gulliga ihop. Under tiden som vi vuxna åt vår middag fick alla tre kaosungarna titta på Bollibompa. Så hör man vad dom andra säger i några minuter.  Lördag och vädret var lika roligt som resten av hela den här helgen. Svintråkigt. Men man kan ju alltid åka till saluhallen och köpa musslor tänkte vi.  Ändå sorgligt att den här bilden är tagen mitt på dagen och att hallen i princip är folktom. Det kan inte ha varit ett lätt år för handlarna här. Inga turister, ingen Silja Line och inga festliga Helsingforsbor.  Men vongolemusslor hade dom i alla fall. Eftersom det skulle bli pasta. Min man som varken gillar skaldjur eller pasta (jag vet inte vad det är för fel på honom) hade gått med på pasta vongole till middag och jag var superglad.  Hade lite dåligt samvete när dom kluckade så fint i saltat vatten. Att snart skulle dom dö. Usch.  Låtsades att jag drack champagne. Alkoholfri Happy Joe. Ändå helt ok dryck i mindre mängder.  Använde det här receptet och tycker att det blev ganska bra. Kanske lite väl mycket chili för min smak. Skulle nog ta lite mindre av den varan nästa gång.  Niki var inte jätteimponerad. Men så gillar han inte skaldjur och pasta heller.  Söndag och vi gjorde absolut ingenting. Lekte i Bernies rum och tog en sväng till butiken.  Köpte nya tulpaner och ingredienser till livets bästa maträtt. Nämligen det här som vi lagade på eftermiddagen och som fick bubbla i några timmar. SÅ GOTT. Sen var det slut med helg.

2 Comments

    • Lina

      Hallå! Den heter Morning Haze och kommer faktiskt från Rusta. Den kostade nästan ingenting, täckte jättebra, var svanenmärkt och luktade knappt. Dessutom var den mycket enklare att måla med än Farrow&Ball som kostade väldigt mycket mer. Måste faktiskt ge den färgen full pott.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *