Om

Många frågar hur jag hamnade i Finland. Tydligen anses Finland som ett ovanligt val av land för oss svenskar att emigrera till. Norge är vanligtvis det mer självklara valet. Kanske beror det på att det finska språket rent ut sagt är svinsvårt att lära sig eller för att vi egentligen inte har så bra koll på Finland?

Jag hamnade här nyåret 2008-2009 efter att ett halvår tidigare gått ut gymnasiet. Eftersom mina farföräldrar var finlandssvenskar och min familj därav har den härliga förmånen att äga ett lantställe i Ingå, har jag spenderat samtliga av mina somrar i den lilla byn väster om Helsingfors. På så sätt träffade jag även min första pojkvän och därför lämnade jag även moderlandet för Finland. När förhållandet sprack något år senare bestämde jag mig för att stanna kvar i Helsingfors.

Numera bor jag i Berghäll med min man Niki och vår son Bernard. Jag tycker om allt som är socialt, sällskapsspel, vårt hem, laga mat (och dricka vin till), flyga drönare, läsa, pussla, spela The Sims och Ingå.

Nu vet ni det.

Allt innehåll på Lineriet.com tillhör mig och får inte användas utan tillstånd.