Random

Vår i stan

Hej från ett soligt Helsingfors. Familjens yngsta person fick Rotavaccinet igår och har sedan dess varit lite extra trött. Bestämde oss därför för att ta en lugn dag med så lite planer som möjligt. Så vi började morgonen med att hänga hemma i vårt vardagsrum. Förutom att ta längre powernaps pysslade Bernie med sina händer som han just upptäckt. Med ”pyssla” menar jag att han ambitiöst försöker stoppa in hela sin ena näve i munnen. Går sådär. Men han kämpar på. På eftermiddagen stoppade jag ner Bernard i vagnen och han var så trött att han inte ens orkade protestera utan somnade direkt. Inte lätt att vara liten och trött. Utomhus var det soligt och vårigt. Kändes inte alls som en januaridag, utan snarare som en dag i april. Var tvungen att kolla in mitt inlägg och mina bilder från exakt ett år sedan. Lite skillnad på väder. I och med att vi helt tydligt fått en vårig dag placerade jag oss på Café Esplanads terass på en fika i solen. Om ni inte redan visste det så hittar man stans bästa morotskaka på Café Esplanad. Magisk är den.Moi!

Sen tog vi svängen om matbutiken, shoppade ingredienser och så gick vi hem och jag slängde ihop en bolognese.

 

Det var min våriga och inte så händelserika tisdag. Nu ska jag göra något så roligt som att betala räkningar. Det absolut tråkigaste med vuxenlivet. Jaja.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *