Random

Två månader

Idag är Bernie två månader gammal. Två månader som har gått så fort, samtidigt som det känns som om han varit med oss mycket längre än så. En sak som har slagit mig är att det är mycket roligare att vara förälder än vad jag trodde. Kanske för att folk är så bra på att berätta hur jobbigt det är att vara förälder att dom glömt bort att berätta hur roligt det faktiskt är. Tycker att livet just nu är så jäkla mysigt. Bernard är så jäkla mysig. Livets bästa, finaste och roligaste bebis. Tänk att jag får betalt för att umgås med honom varje dag. Nyp mig i armen så fint.

Dagen till ära var vi hos Rådgivningen och barnläkaren. Bernie väger nu 5,4 kilo och är 57 cm lång. Han var fullt frisk, stark, glad och social. Han låg på britsen och snackade med en affisch på väggen som han blev kär i. Den var orange och lila och informerade om handtvätt under influensatider. Mycket trevlig och vacker affisch tyckte min son och helt normalt beteende tyckte läkaren. Om han om 15 år fortfarande är kär i en affisch så kan vi börja oroa oss sa hon. Yes.

Nej, men överlag är livet med bebis så himla roligt. Rekommenderar starkt.

(Bild Emilia Nyberg)

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *