Random

Söndagen

Soliga söndagar ska såklart spenderas utomhus i snön. Vi började vår söndagsmorgon med en promenad i skogen. Det var i alla fall planen, men när vi kom till skogsstigen var den så översnöad att vi fick promenera hem igen, byta om och dra på oss skidorna istället. Skida i skogen bredvid har vi aldrig gjort tidigare, oftast brukar vi mest hänga på isen. Men eftersom ingen bybo börjat gå på isen än så håller vi oss också borta. Det är ett dåligt tecken att fiskaren lägger nät med hydrokopter och inte snöskoter. Så till den dagen han byter maskin får vi hålla oss med skidorna på land. Better safe than sorry.

Mina föräldrar kommer hit några veckor i februari och jag hoppas verkligen att isen fastnat ordentligt tills dess. Skulle vara så fint att få ”lite större trädgård” att leka sportlov på.

En helt annan sak. Se Netflix nya dokumentär om Fyre festival som släpptes förra veckan. Så intressant att följa med hur världens mest hypade fest blev ett enda stort fiasko och hur stora influencers kan skapa en sådan hype där rika kids kan tänka sig slänga ut tusentals dollar. Sen är det såklart intressant för sådana som jag som jobbat med festivaler att se hur man absolut inte ska göra. Se den.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *