Bernie,  Helg,  Landet

Bernies första Ingåhelg

Hej från Ingå. Vi kom hit igår på kvällen och fick börja med att elda igång huset. När ingen är här har vi bara grundvärmen på, vilket så här vintertid innebär 12 grader inomhus. Men med lite brasa och en höjning på golvvärmen i alla rum kommer man ganska snabbt upp i 20 grader. Under tiden fick Bernie hänga i en overall av merinoull han fått av mina tjejkompisar. Såg så mysigt ut. Middagen löste vi på några sekunder. I och med att vi har haft vänner hemma både onsdag och torsdag kväll hade vi en hel del rester kvar i kylskåpet som vi tog med hit. Det var bara att värma upp torsdagens lasagne så var middagen serverad.

Jag var ju knappt på landet i slutet av förra året. Innan Bernie föddes kände jag att jag ville hålla mig i närheten av Kvinnokliniken och tog därför en Ingåpaus. Efter att Bernie föddes var jag här en lördag över dagen. Så den här helgen är den första ordentliga Ingåhelgen i Bernies liv. Tror i och för sig inte han förstår storheten i det. Han kommer spendera väldigt mycket tid här i sitt liv. I perioder kommer han säkert att hata det men förhoppningsvis kommer han mest av allt att älska det. Precis som jag. Just nu sover Berniie på terassen med babymonitorn. Så som nordiska barn gör, sover i lä mitt i en skärgårdsstorm. Hade vi varit amerikaner hade någon ringt socialen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *