Random

Några bilder från veckan

Onsdag morgon och Jonski och Celie kom över på frukost. Det ösregnade utomhus så jag hade faktiskt tagit bilen till Femte Linjen tidigare på morgonen efter The Ways surdegsbröd. Man får lyxa till det med lyxbröd när man ska ha finbesök och man får ta bilen några hundra meter när det ösregnar ute.

Är så glad att Jonski fortfarande är föräldraledig så att vi kan hänga så här på vardagar. Lyxig tid i livet. Bernie sov igenom större delen av besöket vilket nog var bra eftersom lilla C var ganska bra på att leka rövare och utforska allt som kunde utforskas. En glad och aktiv liten dam det där. Efter finbesöket försökte jag mig på att uppleva vinterträdgården som bokstavligt talat ligger några hundra meter från vårt hem. Väl där fick man inte ta med barnvagnen in och jag orkade inte släpa runt på liggdelen så jag tog ett varv runt Tölöviken istället och gick sen hem igen. Mot kvällen kom vår vän Sarah över för att hälsa på. Det var första gången Sarah träffade Bernie och han fick en alpackamjukis av henne som vi genast döpte till Sarah. Hehe.  Sen åt vi pizza och pratade ikapp oss. Efter pizzabesöket rullade vi ner de få meterna till vårt stammishak Toveri för att spela Mastermind. Ägarinnan skuttade glatt fram och mötte oss i dörren för att få träffa Bernie. Så många alkoholfria ciders som hon serverade mig förra året där hon sa att vi gärna får ta med vårt barn dit när han väl kommit. Hon sken verkligen upp när hon fick syn på oss. Så himla gullig. På tal om Toveri så är det ett perfekt ställe för en första dejt om ni har någon sådan på lut. Lugn, mysig, pratvänlig och massor med sällskapsspel att spela. På torsdag morgon tog jag och Bernie en lugn morgon i sängen. Bernie och björnen Agneta. Vi döper alla gosedjur vi får av vänner och familj efter den som ger mjukisdjuret. Björnen fick han av mina föräldrar Kaj och Agneta och eftersom Bernie redan heter Kaj fick björnen heta Agneta. Hans andra mjukisdjur heter Pirjo, Ingrid, Sarah och Bjarne (Bjarne fick han av mig). Efter lunch tog vi en sväng till Kampen. Drack en blodapelsinjuice på Story och mötte därefter upp min svärmor på Muji. Drack en kaffe med henne och spanade in japanska förvaringslösninngar. Bytte även blöja i Mujis skötrum som är så bra och fräscht. Älskar Kampen med barnvagn. Avslutade med att handla middagsingredienser och så gick jag och Bernie hem och lagade lasagne. På kvällen kom Toffe och Eva över på middag och spelkväll. Spelade Galenpanna i flera timmar, drack Barolo och åt lyxlakrits.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *