Landet,  Milla

Lördag och begravning

Hejsan alla lördagsfirare där ute. Efter två kvällar i rad med häng i diverse restauranger och barer (varav jag i den ena sjöng karaoke till ett på natten) så var det himla skönt att köra ut till Ingå för lite lugn och ro. Hade ångest innan över hur det skulle kännas att komma hit utan hund. Ingå är ändå inte bara mitt paradis på jorden utan var verkligen också Millas favoritställe. Men så hämtade vi upp henne från vår veterinär dit hon anlänt för någon vecka sedan i askformat och på något sätt kändes det lite enklare. Hon var ändå med igen. På något konstigt vis.

Hur som helst så började morgonen bra med frulle på Flät no 14 med Ylva och Sabina. Beställde in massa små frukosträtter och pratade livet i någon timma. Mycket bra ställe. Rekommenderar.
Fick tips om stället av min kompis Fanny som är frulledrottningen i den här stan. Hon vet allt om var man ska äta frulle. På Flät no 14 stryker man över med markeringspenna på ett menypapper vilka av de små rätterna man vill ha och så kan antingen köpa tre, fem eller sju rätter till ett fast pris. Jag tog granola, ostar, bröd, äggröra, nypressad apelsinjuice och en latte. Nam. Flät no 14 ligger på femte linjen, precis bredvid Berghälls kyrka. Sådär fem minuter bort från mitt hem (bor på tredje linjen). Efter det körde jag och Niki (och Milla i litet format) ut till Ingå. Årstiderna är som tydligast här. Hej hösten. Så var det dags att låta Milla få vila bredvid min barndomshund Border collien Ella. Både Ella och Milla blev nio år gamla. Niki grävde en grop för Miwwus. Hejdå världens bästa hund. Hoppas du har det bra var du än är och att du trivs att vila här i Ingå bredvid Ella. Saknar er båda. Efter man begravt någon måste man dricka whisky. Jag får ju inte dricka sådant för tillfället så fick några droppar för smakens skull. Skål Miwwus för dig och för att du var livets hund. Tack för allt. Efteråt kändes det bättre. På något sätt har det varit lite jobbigt att veta att hon legat i en låda hos veterinären och väntat på oss. Nu är hon var hon hör hemma, i Ingå. Så här ser jag ut idag. Hej Lina och hej vecka 34. Här sitter jag nu. Filosoferar fram ett inlägg och väntar på kvällens middag som nu är i ugnen. Efter det ska jag svara på era kommentarer från förra inlägget. Tack för att ni skrev om saken <3. PUSS.

6 Comments

 • Smulis

  Men åååååh så fin begravning och kände också direkt spontant att det känns så mycket bättre och lättare nu när Milla fått komma hem 🙂

  Ska vi fira in din mammaledighet på det där frukoststället om ett par veckor?? Jag och beeb vill testa det!! Beeb ska väl ha en stor latte som vanligt ??‍♀️

  • Lina

   Jaaa! Så himla skönt att Miwwus numera är i jorden. Konstigt att det verkligen känns lättare av en sån sak.

   Klart vi ska. Wiie, snartsnartsnart. Beeb vill nog ha äggröra har jag på känn, kanske en mimosa också? 😀 Hehe.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *