Listor

Måndagslistan

 

1. Vad ser du fram emot den här veckan?
Ryssland! Vi tar tåget till St. Petersburg på torsdag kväll och jag är jättepeppad på att hälsa på Sebastian och Linda och deras två små kids i den ryska storstaden. Har bara varit i Krasnodar tidigare (och bytt flyg i Moskva) så ser fram emot att få lite mer ryskt innehåll i mitt liv. Alltid drömt om att besöka vinterpalatset så det är något jag absolut vill göra.

2. Vilken var den senaste bloggen du började läsa?
Har varit lite dålig på att utforska nya bloggar den senaste tiden. Har min gamla vanliga lista i bokmärkestaben på sådär 30 bloggar jag regelbundet plöjer igenom. Den senaste som jag la till i den listan måste vara Carolines blogg. Vi ska få barn ungefär samtidigt och det ska Malin Lundsten också om ni missat det. Woop.

3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan kanske?
Vi gjorde faktiskt något så vuxet som att veckohandla för resten av veckan igår. Niki lagade därefter ett storkok chili con carne med brunt ris och det var även det dagens lunchlåda bestod av. Plockade även kantareller igår i skogen (hej ont i ryggen idag) och ska fräsa ihop dessa guldklimpar ikväll till kantarellsås som jag sätter på toasts in i ugnen med parmesan på. Nam.

4. Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!
Gå ut och gå varje dag. Har varit dålig på det sedan vi blev hundlösa. Känns nämligen så konstigt att promenera utan hund. Lite som att promenera i onödan? Ska i alla fall försöka mig på det den här veckan för att få lite luft när jag annars mest hänger på ett kontor hela dagarna.

5. Vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?
Zen. Lite som om jag vore en trendig brud i Los Angeles som körde yoga varje dag och diskuterade sellerins prisnivå i realtid. Nej men ska försöka att inte vara så hård mot mig själv. Inte pusha mig själv att göra saker jag inte orkar eller vill och försöka sluta ha dåligt samvete över att jag inte alltid är på topp. Bli lite snällare mot mig själv helt enkelt.

6. Vad gjorde du igår kväll?
Hängde i Ingå, plockade svamp, besökte Jonskis nya hem på fika (Wiiiiie), storhandlade, såg på när min man lagade middag, åt middag, skapade en peppig playlist till förlossningen med Niki i soffan. Väldigt bra söndag faktiskt.

7. En bild som symboliserar denna dag:Utsikten från mitt skrivbord på jobbet med min lilla blomma och mina julstrumpor som jag har glömt i fönstret.

8. Vad åt du till frukost idag?
Åt inte frukost. Gör det kanske tre dagar i veckan. Går helt enkelt upp lite för sent och så får jag bråttom. Lite dålig på det där. Försöker verkligen vissa dagar. Jag lovar.

9. Vilken tid på morgonen vaknar du?
07:45 går jag upp och är på jobbet vd nio. Ja, eller två veckor till sen är det slutjobbat för min del. Ett tag i alla fall.

10. Hur ser du oftast ut till vardags?
Har haft klänningar hela sommaren men idag har jag på mig gravidjeans och Nikis gråa stickade tröja. Mina tröjor är lite för korta just nu så har börjat gräva i Nikis garderob. Hehe. Kan hända att jag måste köpa någon form av t-shirts. Snart.

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *