Helsingfors

Yesterday och Riviera

Förra veckan gjorde jag och Niki Rivieradejten och såg filmen Yesterday. En brittisk film där huvudkaraktären råkar ut för en olycka och vaknar upp i en värld där bandet The Beatles aldrig funnits. Som misslyckad musiker öppnas nya möjligheter vid insikten av att Beatles alla låtar nu kan bli hans alster. Ja, ni kan ju tänka er hur det går. Succé. Yesterday är verkligen en rolig och varm historia där man kan mysa in sig och skratta. Dessutom tycker jag det är genialiskt att göra en film och använda musiken från ett av världens kändaste band utom att för den delen göra en snyftig historia om bandets liv. Sådana finns det tillräckligt av. Yesterday är helt enkelt en film som man mår bra av och sådana ska man inte underskatta. Klart sevärd. Drack den absolut bästa moctailen jag druckit i den här stan – Carrot King. En drink bestående av morotsjuice, kanelsirap, lime och gingerbeer. Herregud så bra. Var till och med tvungen att gå på AW där med Niki och Sabina dagen efter för att få dricka två till. Tips till er alla andra icke-alkoholkonsumerande godingar där ute. Riviera – Carrot King!En anledning till att bo i Berghäll. Lyckan av att ha det här runt hörnet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *