Random

Veckans planer

Den här veckan känns som en ganska lugn vecka. Förutom lite middagsplaner på onsdag med Jonski och Riku har jag inget annat på kartan än att jobba och bara ta det lugnt. Efter dagens arbete tänker jag ta en ordentlig promenad i skogen (om det inte regnar) med Sophie Kinsellas senaste bok i öronen. Så skönt. I slutet av veckan är planen att åka till Ingå för att umgås med min familj. Min syster och moster anländer nämligen till landet på torsdag kväll och jag vill inget hellre än att åka dit och umgås med hela gänget.

Borde även försöka hämta vår dörr i veckan. Kanske imorgon? Ja ni hör ju. Händelserikt som bara den här. Är glad över att sommaren är svalare än i fjol. Då var det som gott som omöjligt att sova på nätterna i vår lägenhet stan, i år går det hur bra som helst. Svalt och skönt.

2 Comments

  • Kugge

    Haha känns typ kriminellt att gå omkring och tycka att det är skönt med svalare sommar, men det ÄR! Förra sommaren var ett enda svettmaraton …

    • Lina

      Haha, ja så sant. Men gud vad skönt det är att kunna sova, tänka och äta utan att svettas ihjäl samtidigt. Men jo, lite kriminellt 😀

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.