Random

Lilllördag

I onsdags fick vi finbesök av den lilla familjen från Drumsö, den där familjen som snart ska emigrera till Esbo. Mycket spännande på gång där. Celie (deras snart elvamånaders dotter) var med och umgicks glatt med både vispar och Bernies framtida badleksaker på golvet innan hon somnade i sin vagn i vårt sovrum och sov hela middagen igenom. Tydligen vaknade hon inte under hela hemvägen med Metro eller när föräldrarna väl hemma flyttade henne till sin egen säng. Skönt att man kan gå på middagar även efter bebis.

Middagen bestod av grekiska biffar, ugnsrostad nypotatis, tsatsiki, sallad och vattenmelon och fetaost till huvudrätt. Till efterrätt blev det minipavlovas med lemoncurd, grädde och färska bär. Så glad över att ha fått tillbaka glädjen i att laga mat. Hela våren var matlagning (något som jag vanliga fall älskar) så svårt för mig. Inget kändes gott eller kul och hur jag än gjorde hittade jag ingen inspiration. Allt kändes semiäckligt. Nu är jag som vanligt igen, njuter av laga mat och äta den. Så jäkla skönt.

Vi hängde i flera timmar, drack vin (jag drack alkoholfri rosé) och snackade hus och barn och sånt som livet börjar handla om. Hej vuxenpoäng. Kul att ha vänner med barn nu när vi själva får ett. Hoppas på att Bernie och Celkku blir bästisar även om det skiljer ett år på dem. Bernie fick även två par byxor och en tröja i present av Celie. Han kommer bli riktigt fashionabel den gossen.

Här gick vi igenom hus som jag och Niki kikat på. Bra med experter på området till vänner. Dom här två kan allt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.