Helsingfors,  Random

En dag med honom

Torsdagsvädret var på topp och jag lämnade kontoret redan vid lunch för att istället jobba tillsammans med min man på en solig terass. Även om vi båda jobbar med olika saker förstår vi ganska bra vad den andra pysslar med. Att vi sen båda bestämmer över hur vår egen arbetstid ska fördelas gör att vi kan göra just sånt här, som att jobba tillsammans på en terass. Vi satt i skuggen på en båt med varsin cocacola och jobbade på. Min dag var väldigt lugn eftersom landet (mitt hemland) som jag jobbar med var upptagna med att fira nationaldag. Niki däremot har sitt jobbs mest hektiska period. Kul.

Jag känner inga sparkar från Bernie än, men när jag dricker en cocacola eller liknande känns det plötsligt massor där inne. Jag vet inte om jag inbillar mig, men varje gång jag tar något så här sockerrikt blir det som världens fladderstorm? Sa till och med högt till Niki att jag tror att Bernie har en rajvare (oklart om det stavas så) där inne. När arbetsdagen tog slut tog vi varsin Tier ner till Senatstorget. Det är för övrigt vad vi gör på kvällarna numera och hur jag tar mig på jobbet. Vi åker Tier elskoters. Eftersom Niki ansvarar för Tiers operations i Helsingfors har Tier nästan blivit som en liten jobbebis för oss båda. Känslan när vi glider fram genom en sommarvarm Helsingforskväll och jag ser min mans ryggtavla där framme är så magisk. Är det något jag känner just nu överlag så är det tacksamhet. Tack livet för att det blev så bra till slut.
Här har ni torsdags-Lina. Sen promenerade vi in till stans absolut bästa pizzeria, Via Tribunali. Älskar att de inte har bordsbokning utan att man får droppa in när man har lust. Vi väntade 15 min i baren innan vi fick vårt bord. Perfekt. Sen åt vi varsin magisk salamipizza och pratade livet i någon timme. Har ni aldrig varit på Via Tribunali så är ett besök där ett måste. Så bra!!Efteråt gick vi till Havspaviljongens nya terass på en öl och bubbelvatten. Vid nio tog vi varsin Tier uppför backen och så var vi hemma. Såg två avsnitt av HBO:s nya serie Chernobyl (som var svinbra) innan vi gav upp för kvällen. Om någon skulle fråga mig hur det gifta livet är skulle jag svara att det är svinbra. Precis lika bra som innan om inte lite bättre.

Ikväll (fredag) åker vi ut till Ingå. Mamma meddelade att det är 21 grader i havet. JA TACK!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.