Random

En vanlig tisdag

Har varit gräsänka i några dagar här i stan eftersom Niki jobbar ifrån Korpo. Nästan lite skönt med total ensamtid på kvällarna. Hehe. Har lyssnat på musik som Niki inte gillar, småfixat hemma och gjort något så roligt som att ha betalat en hög bunt med räkningar. Hatar verkligen att betala räkningar men känslan efteråt är lite som att ha gjort klart ett skolarbete dagen innan det ska lämnas in. Lättnad kanske? Har även fixat flygbiljetter till Sverige över midsommar. Niki kommer med över midsommarhelgen och åker tillbaka på söndagen medan jag stannar i tio dagar och jobbar i från mina föräldrars balkong. Planerar att äta falukorv från Vaggeryd och hänga med mina vänner som också är där den veckan. Sån mys.

Annars såg min tisdagkväll ut så här:

Plockade lupiner vid järnvägen på hemvägen från jobbet. Fyllde Dagg-vasen och kände att så här borde mitt hem alltid se ut. Fullkomligt ÄLSKAR lupiner.Något jag gör varje dag när jag kommer hem är att slänga av mig alla kläder (i det här fallet klänning) och dra på mig mjuka tights och en t-shirt. Skönt. En härlig överraskning hade dessutom dykt upp i min brevlåda från bästa Sandis. Hon jobbar på Glossybox i Stockholm och hade skickat en låda med gulligt budskap. Blev så glad. Dessutom innehöll lådan så många bra grejer. Behövde verkligen en solkräm (50) för ansiktet. Är inte sugen på att få pigmentfläckar i ansiktet (vilket man tydligen lätt kan få som gravid) så det var en väldigt bra grej. Ögonfransböjare som jag saknat senaste året då min förra gått sönder behövdes plus ansiktsmask, nagellack beigerosa och highlighter. Tack Sandis!
Sen lagade jag dragonkyckling med brunt ris och sallad. Åt det hela med en podd i öronen och kände mig allmänt nöjd med livet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *