Random

This and that

Kikade igenom mina bilder från april 2023 och insåg att fjolårets vårmånad innehöll väldigt mycket mer sol och värme. Såg att jag för nästan exakt ett år sedan åt lunch med min vän Emma utomhus i hennes trädgård endast iklädda t-shirts. Så lång har vi inte kommit i år ännu. Men det händer saker, mina tulpaner har börjat poppa upp i trädgården och mina dahliaknölar inomhus har också vaknat till liv. Inte alla, vissa tar flera veckor medan andra tar några dagar. Vi ska nog få vår här också. Lite kort sådan kanske, men ändå vår.

Veckan har annars varit lugn. Louie spydde igår morse och fick stanna hemma. Storebror fick också stanna hemma och det slog mig hur skönt det var att vabba när man inte ska kombinera det med 5 möten och 40 mail. Herregud så nice att bara ta hand om barnen utan stress, press eller dåligt samvete. Otroligt. Idag fick Louie stanna hemma igen (just in case) medan Bernie fick en heldag med sin farmor. Alla glada!

Jag mår annars märkligt nog väldigt bra just nu. Trodde att jag skulle vara stressad över osäkerheten i livet men jag känner ett lugn jag inte upplevt på länge. Som en andningspaus. Andas in andas ut. Det blir bra. Jag känner det.

Tills värmen kommer är inglasade balkonger lösningen. Hej 20+.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *