Random

Rutiner, löpning, ångest och pasta

Fördelen med att ha lite mer tid är att man liksom hinner äta ordentligt varje dag. Två stekta ägg, rostbröd och stekt spenat med citronsaft. En frulle jag lärt mig av min kära syster. När hon bodde i Palo Alto och jag hälsade på (2017) så var den här tallriken vad vi började varje morgon med. Kanske en av de bästa resorna i livet förresten. Bara hon och jag i tio dagar i Kalifornien. Men även 2018 i Kalifornien med familjen ligger på toppen. Tack för det.

Har sprungit några gånger också. Iklädd den här jäkla löparjackan. Den är inte bara ful, den är totalt värdelös också. Blöt blir man när det regnar och vind tål den verkligen inte. Men sprang gjorde jag ändå.

Fortfarande inte helt optimalt underlag. Som tur är det mer asfalt nu och mindre snö, men ganska blött på sina ställen och lite halt. Googlar även dagligen Helsingfors stads gatusoparplan, känns som om grusmängden är rikligare i år.

Att springa är livets liv. Så glad att jag kommit dit. Det händer alltid något magiskt när man kommer över sju kilometer, som om det blir meditativt? Förstår ni vad jag menar? Lite som att allt blir tyst och det är svinlätt. Otrolig känsla varje gång man hamnar där. Dessutom är det otroligt ångestdämpande, och den varan (ångest) har man ju fått en liten dos av de senaste veckorna. Allt som funkar hörrni.

På tal om ångestdämpande så har jag träffat kompisar på lunch. Här med Maria hos oss. Slängde ihop en sallad med burrata och svarta bönor.

Städat en hel del (också bra för själen). Okej, här städar Steve, men jag städar också samtidigt, allt annat. Steve är något av det absolut bästa köp vi någonsin gjort. Jag vet att Råd & Rön (tidningen) inte tycker att Robotdammsugarna håller måttet. Men vet ni, Steve är ljuvlig och han gör våra golv en tjänst varje gång, det är verkligen en stor skillnad. Otrolig, otrolig maskin.

Har även försökt klä på mig vettiga kläder varje dag. Kan inte bara leva ett liv i tights. Okej, när jag skriver det här har jag tights, dock ribbade ytterst fina sådana från min Värnamokompis Hilles företag Aimn. Men ni förstår vad jag menar. Vill inte bli en mjukisbyxperson på en soffa.

Idag är det fredag. Lagade Myllymäkis salsiccia-pasta.

Succé hos samtliga familjemedlemmar, hurra!!!

Nu ska jag dricka rosé med min man och titta på The Gentlemen på Netflix. PUSS!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *