Random

Lineriet 3.0

Det är första mars och jag övervägde att ta på mig sneakers imorse bara för att manifestera vår. Men så möttes jag av slasken på trappan och kände att jag inte ville vara en av de där 15-åringarna med bara anklar i snöstorm. Är för gammal helt enkelt. Också en insikt.

Annars då? Jag har haft en tuff vecka. En inte alltför rolig sådan alls faktiskt. Har tröstat mig med småfolket hemma och min otroligt peppande man. Ibland undrar jag hur jag lyckats hitta en sådan som han? Otroligt fynd jag gjorde på en nattklubb för nästan exakt tio år sedan. Så mycket att vara tacksam över ändå, något som är extra bra att tänka på i turbulenta tider. Allt det man har.

Hur som helst. Den här bloggen har tuffat på i ett långsamt tempo de senaste två åren. Men glada nyheter för er som följer med här än idag. Från och med idag kommer det här bloggen börja leva igen. Då menar jag inte en gång i veckan, utan jag menar i princip varje dag. Med undantag ibland.

Det blir omålade möbler, mat, familjeliv, trädgård och annat otroligt vardagligt men mysigt.

Hänger ni med?

Nu kör vi.

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *