Random

En väldigt vanlig lördag

Igår var jag på AW med Sabbe och Ylva på Bistro Gina. Jag hade varit på mitt kontorshotells egen AW före och fått mat där, så jag åt inget utan drack skumpa och såg på när Sabbe och Ylva åt den minsta pasta jag någonsin sett. En svinliten portion med Cacio e pepe för glada 22€. Tror dom åt den i två tuggor?

I och med att vi inte var jätteimponerade av Gina drog vi ganska snabbt vidare till ett lite sunkigare hak för att konsumera desto billigare alkohol. Jag fick dessutom både födelsedagsblommor och present! Hurra för att vi januaridamer även får firas i mars.

Idag har vi inte egentligen gjort någonting. Lekt med lego.

Varit ute hela förmiddagen, försökt snabba på våren genom att skotta baksidans terrass. Det skulle vara sol enligt min väderapp, men den dök aldrig upp. Jag tror jag klagade på den saken till samtliga grannar. Jag är den där grannen, den känsliga väderkvinnan. Men förstår ni hur trött jag är på snön nu? När landade den, november? Nu när allt dessutom är sådär slask-smutsigt så känns det som om jag bara vill vända blad. NU.

På eftermiddagen bakade jag blåbärs och chokladmuffins med mina två energiknippen till barn. Tror dom blivit inspirerade av Great Gris, för att baka muffins var tydligen något dom väldigt gärna ville göra. Så det gjorde vi. Inte direkt en avslappnande upplevelse att baka med två stycken som liksom smått slåss om alla moment och försöker vända upp och ner på påsar och bunkar. Men vi överlevde och muffinsen blev ok för att vara muffins. Alla glada!

Nu är det kväll. Middagen är uppäten, barn är nattade och Niki stack just iväg på öl på stan med kompisar. Jag hällde upp ett glas rosé (låtsas som sagt att det är vår) och ska ge mig på den senaste säsongen av Amerikanska Love is Blind. Att vara ”ensam” hemma med skräp-TV som sällskap, det mår jag bra av.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *