Random

Bästa veckodan

Fredag och solen skiner. Otroligt trevligt för mitt humör även om hela morgonen var lite av ett haveri. Ni vet, barn som vägrar klä på sig, barn som vägrar de 2000 lager med ytterkläder, barn som vägrar gå till bilen, barn som vägrar gå ut från bilen, barn som kommer på att han glömt en bok han ville ha med sig, förälder som trodde att ena barnens vinterskor var kvar på dagis och levererade barn i gummistövel för att upptäcka att skorna fanns någon annanstans. Förälder som totalt glömt att kolla temperaturen ute och klätt sig i kappa och höstskor. Den nivån.


Men det är fredag och även om jag verkligen gillar mitt jobb så är fredagen veckans absolut bästa dag. Tänker köpa krispigt vin, tulpaner, ostar från Roll n Cheese och låta barnen ha filmkväll med täcken i soffan efter middagen. Själv tänker jag ha på mig en av de där pyjamasarna som jag glatt köpte på H&M i höstas och som blivit det jag direkt byter om till när dag blir kväll. Har en i mörkgrått och en i beige (beige verkar va slut) och det är det mjukaste och skönaste pyjamassetet jag ägt i mitt liv. Dessutom fint! (Obs, ingen reklamlänk).


Sen ska jag avsluta kvällen med en sheetmask. Fick tre nya av Niki när han var i Österrike förra veckan. Otroligt praktisk modell som man fäster bakom örat. Väldigt bra för oss som sällan sitter still.


Tänker dessutom, utan någon som helst skam i kroppen se Bröllopsavsnittet av Love is Blind på Netflix och njuta. Trash-TV, när den är som bäst.

Där har ni min fredag i ett nötskal.
Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *