Random

Hemmaträning

Vädret fortsätter att vara väldigt mycket januari och dagar som idag när det regnar och blåser snö från alla håll och kanter, så känns inte utomhuslöpning jättelockande. Jag som lider av lite gymskräck har heller inte satsat på ett gymkort. Även om tanken slagit mig. Det har aldrig slutat bra de få gånger jag haft ett. Handlar väl egentligen om okunskap och att jag blir extremt obekväm så fort jag sätter en fot på ett gym. Vet helt enkelt inte vad jag ska göra där, eller hur alla avancerade maskiner fungerar.

Gå på klasser hade kanske varit ett alternativ. Även om jag förmodligen skulle förstå det mesta av finskan så känns idén ändå obekväm. Vill att det ska kännas kul och bra. Kanske därför jag älskar löpningen och youtubeträningen. Man får göra allt på sina egna villkor, ifred.

Hör ju själv att jag låter som en gammal eremit. Så kan det vara!


Men hemmaträning i vårt TV-rum med Sandra Friberg på Youtube är perfekt dagar som dessa. Gjorde det här Stepup-passet, plus lite styrka innan jag avslutade med 8 min mage, som jag alltid avslutar med. Tycker även att det åtta minuters magpasset är perfekt att dra igenom dom dagarna man inte riktigt orkar träna men ändå vill göra något. Tips.
Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *