Random

London, Ingå, loppis, Riviera och massa annat

I slutet av maj åkte jag till London på Europas största Podd-fest. Flög över Windsor Castle och hobbyrojalisten i mig mådde bra.

Hade fixat ett litet townhouse i Shoreditch via Airbnb. Tre sovrum i tre våningar med trädgård. Ljuvligt. Båda jag och mina två kollegor älskade våra liv här.

Två nätter och nio möten per dag plus x antal fester senare flög jag hem. Drack skumpa och tittade på Just Like That.

Tog sen barnen och åkte till Ingå och mina föräldrar för en helg.

Sen var det vårfest på dagis. Vi hade köpt rosé och choklad till barnens sex pedagoger/barnskötare i sommarpresent. Skrev kort i bilen sådär två minuter innan barnens lilla vårkonsert började.

En vanlig liten onsdag tog jag med mamma på Riviera. Film och vin i kombination. Vi såg Aftersun och hade lite olika åsikter om slutet. Men kanske är det den biten man saknar med att gå på bio med andra, att man får diskutera upplevelsen ihop efteråt.

Helgen efter åkte Niki till landet med barn och svärmor. Kvar i huset var jag. Passade på att ordna tjejmiddag. En mixmatch med flera olika gäng. Bra blev det.

Jag såg ut så här.

Var också kul att ha middag utan att stressa. Ni vet, en hel dag att förbereda och fixa. Kunna duka utan att någon sekunder senare river ner duken. All kärlek till mina barn, men det är bara annorlunda att ordna en middag utan att släcka bränder, torka kaos, och medla mellan syskon samtidigt som man försöker fixa en sås.

Dagen efter middag kom mina föräldrar över och hjälpte till med att äntligen på lister upp i vårt hus. Efter ett år utan hade jag nästan glömt hur det kan se ut med lister. Också mysigt att vara bakis med sina föräldrar, när man bara fixar saker och samtidigt blir omhändertagen.

Nu har vi både dörrlister och golvlister igen. FINT!

Förutom att fixa lister hade mamma och pappa med sig middagsingredienser. Väldigt bra bakfylledag. Dessutom kom mina barn hem på måndagen så var bakis med gott samvete.

Var på Le CouCou Vert med Linn, Fanny och Sandis. Sällskapet var roligare än maten. Men hellre så.

Men ja, absolut gott. Men inget smakade massor eller var wow. Fun fact. Vårt hus tidigare ägare är samma som restaurangens kock och ägare.

En kväll introducerade jag Björnen till både glassbil och glassbåtar.

Vinlunchat med min svägis.

Fyndat på Lions loppis i Ingå. Årets aboslut bästa loppis.

Igår hängde vi med mina förädrar i Ingå. Nästa helg ska dom för första gången ha båda våra barn för en natt. Drömmer om att det kommer att gå bra och hända fler gånger. Hoppashoppas.

Sen åkte vi hem. Fortsatte leken på terrassen innan läggdags.

Plötsligt blev det idag. En söndag mitt i juni. Hängde med bästisar i Rödbergens lekpark hela eftermiddagen och avslutade med pizza på nya Via Tribunali. Succé succé.

Det är så fint, så fint. Att Nikis bästa vän fick tvillingar samma vecka som Bernie föddes. Såklart även mina bästisar numera. Men att vi har varandra, går igenom samma saker samtidigt är verkligen guld. I sommar kommer även den lilla familjen med oss till Värnamo. Blir mys.

Det var allt. För nu.

Puss!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *