Random

Full fart framåt

Det börjar närma sig jul och jag har kaaaanske smygstartat med julbelysning hemma. Det var så otroligt mörkt och grått här i mitten av november att en julstjärna i vårt största fönster kändes som en revolutionerande förändring. Niki muttrar i och för sig en del när jag smygstartar, för hans del får man dekorera dagen före jul och ta bort allt dagen efter. Sån är han. Grinchen.

Trädets stam på framsidan har vi även klätt in.
Tänk att det var så varmt förra helgen att man kunde skippa overallerna till barnen. Mer sånt.

På söndag fyller även björnen tre år. Otroligt. Hur gick det så här fort?

Björnen och jag åkte till Ingå ensamma.
Livets gull.
Min och mina syskons leksaker från det glada 90-talet var populära.


Vi har börjat göra saker med bara ett barn i taget. Dela upp barnen emellan oss så att båda får egentid med endast en förälder. Något som visat sig vara en succé. Båda är helt andra personer när dom inte är tillsammans. Louie är gladare när ingen fäller honom och Bernie behöver inte tävla om uppmärksamheten eller vakta sina leksaker. Ska göra mer saker med bara ett barn i taget även i framtiden. Känns viktigt att dom båda får den tiden.

Annars är det full fart både på jobbet och på hemmaplan. Tycker så mycket om mitt jobb, mina kollegor och min chef. Ibland är det svårt att slita sig. I dagens osäkra tider är jag extra glad över att ha ett jobb som jag älskar. Känns även skönt att ha en inkomst igen efter några år med föräldrapenning. Särskilt när vår bolåneränta gick från 0,4 till härliga 3,09%. Lite skillnad. Men att, antar att vi inte är ensamma om den saken.

Firade fars dag med familjebastu


I veckan returnerade vi även vår bil till leasingbolaget. Nu ska vi leva utan bil i två månader innan vi får vår nya Volvo XC60. I och med att ingen av oss behöver bilen till jobbet, känns det inte så farligt att vara utan en stund. Tyckte inte heller att det var sorgligt att returnera vår Nissan. Även om bilen har varit med om en hel del i våra liv. När vi plockade ut den vara det bara fem dagar före Bernie föddes. När vi nu returnerade den var det bara några dagar före Bernies tre års dag och så har vi även fått Louie.
Ska bli spännande att se var vi är i livet när vi returnerar Volvon Januari 2026.

SOPPA!


Ps. Livets bästa vardagssoppa hittar ni HÄR.One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *