Random

Två sjuka föräldrar och två väldigt friska barn

Vilken härlig helg vi hade här i Tammelund. Jag drog på mig en ordentlig feber redan i torsdags och Niki hängde med in i dimman under fredagen. Det var härligt att hämta barnen tillsammans fredag eftermiddag från dagis när vi båda hade sådär mellan 37-39 grader i kroppen (okej, jag mådde just då helt ok). Barnen däremot var väldigt pigga. Otroligt mycket energi faktiskt.

Det var tider det när man kunde vara sjuk och ligga i sängen en hel dag och kika på Netflix. Annat är det att med feber jaga en snart treåring på cykel en lördagmorgon när man knappt kan fungera. Då vet man att man lever. Som tur fick vi skicka över Bernie till grannarna på bästisens barnkalas under lördagen så att vi kunde sova lite i samma veva som Louie laddade batterierna. Nu är det måndag och vi båda mår som tur bättre. Niki har väl fortfarande lite stegring men jag är helt okej. Unnar mig själv ett glas rödvin efter helgens 40 koppar Finnrexin. Tycker nästan att jag förtjänat det.Annat kul är vi alla tjejer som bor här på ön och som har småbarn startat en whatsappgrupp. Nu kan man alltid få park, powerwalk, lunch eller AW-sällskap runt knuten när man behöver det. KUL. Tammelund är ju som att bo i en liten by, fast i Helsingfors då. Tycker det är fint. Det är väl det man i slutändan vill ha som småbarnsförälder, ett community nära.

Spelade även in en reklamfilm (jag gör voiceovers för reklamfilmer då och då) imorse och lärde mig sådär 20 nya läkartermer. Kul att jag hade glömt bort inspelningen (tackade ja till giget när jag hade 39 graders feber och glömde lägga in i kalendern) och kom för sent med härliga 15 minuter. Har aldrig hänt tidigare under mina fem år som voiceover-person. Skämdes och skämdes när jag ramlade in och både team och kund stod och väntade på mig. Pinsamt.


Nej men, det var allt från mig. Nu ska jag återgå till mitt lilla glas rödvin och Bachelor. Hejar på Filippa, men hoppas att hon byter till den nya killen. Önska kan man juuuu.
Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.