Random

Nercoolad.

Tack för alla kommentarer här, whatsapp-meddelanden och snälla dm:s på instagram. Jag mår bra.
Jag behövde bara dra ner på tempot lite. Det är knepigt att försöka lajva hundra procent på alla fronter och känna att man inte räcker till.

Förra helgen åkte Niki och Bernie till Korpo med Gaby och Bernies kusin Viggo. Jag och Louie stannade i stan för en tumishelg. Först tänkte Niki även ta med Louie så att jag skulle få egentid. Men sen tänkte vi om lite, kände att båda barnen kanske skulle må bra av att få vara med bara en förälder. Så vi delade på dom.

Bernie som gillar att åka bil och båt fick åka till Korpo med sin jämngamla kusin och jag och Louie fick stadsmysa bara vi. Så här i efterhand var det världens bästa idé. Vi hade en lugn, mysig och fin helg tillsammans. Att ha ett barn är ju som att ha semester. Superduperenkelt.

Vi hängde i lekparken, var på dejt på Andus nya restaurang Piku Napoli i Tripla, läste böcker och lekte tillsammans i Bernies rum. När Louie somnat på kvällarna lyssnade jag på ljudböcker och målade tavlor.

Vaknade i måndags och kände mig lugn på ett helt annat sätt. Som om jag landat lite.

Ibland är det bra att stanna upp. Tror det gäller oss alla.Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *