Random

Tropiskt

Jag hade inte räknat med 30+ väder när jag kom på den femomenala idén att flytta in i mina föräldrars småländska lägenhet under två sommarveckor. Men jag tycker ändå att vi hanterar hettan bra. Insjö efter insjö hänger vi vid, och våra barn älskar sitt liv med långgrunda stränder och varmt sjövatten. Bernie har inte helt förstått konceptet med olika typer av vatten och kallar därför både sjöar, åar och fontäner för hav.

När vi inte sjödoppar så hälsar vi på kompisar, träffar barn som fötts och inspekterar hus som byggts under pandemin. Tar igen med andra ord. Så många kompisar som lämnat landets storstäder och flyttat tillbaka till den lilla staden de senaste åren. Något som gör mig glad. Alla verklar nöjda och glada och jag är glad eftersom alla är på ett och samma ställe (nästan, saknar några). Men ändå. Fint att få ta igen tiden.

Avslutar inlägget med tips på bra saker.

Vinbox till landelivet: Finland / Sverige

Semesterläsning: Lucinda Riley – Fjärilsrummet
(Prova bookbeat gratis i 60 dagar här)

Klänning: Den här som jag har på bilden ovan (reklamlänk via Adtraction)

Mat: Grillsäsongens bästa sås

Podd: Har säkert sagt det förut, men Surret. Livets bästa podd.

Skönhetstips: Färga ögonbrynen och strunta i resten.

TV-serie för regniga dagar: Kärlek & Anarki på Netflix säsong 2.

Det var det.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *