Barn,  Louie

Louie ”Bubi” 1 år

Igår fyllde han ett år, familjens yngsta och absolut gladaste person. Vi firade med presenter som jag glatt shoppade på Hemmahallen samma morgon och massor med jordgubbar. Louie som han heter har kallats ”Bubi” av oss alla i över ett halvår. Bernies namn på honom har tyvärr fastnat lite.

Stolt nybliven bilägare. Tänk att det gått ett helt år sedan vår lillkille ploppade ut. Hur kunde det här året gå så fort? Jag förstår verkligen inte det. Louie är en social, glad, nyfiken, orädd och rolig liten ettåring. En sådan som man skrattar tillsammans med dagligen. Till skillnad från sin storebror som började gå vid nio månaders ålder har han inte helt bemästrat konsten ännu. Tio steg utan att falla är rekordet, så det lossnar nog vilken dag som helst. Jag är otroligt glad och stolt över att få vara Louies mamma. Som ikväll när han inte alls ville sova och efter 15 minuters gå ut och in i rummet-försök la jag mig på golvet bredvid hans aeromoove-resesäng och så låg jag där och lyssnade på hans snack tills han somnade. Liksom snack som man bara myser av att lyssna på. Lill-snackarn. Är peppad på att få se hur han utvecklas här efter ett. Tror det blir full fart, om än lite mindre fart än Bernie. Thank god.

Efter presentöppning och lunch åkte vi ut till stranden. Vi har varit på badplatser nästan varje dag och båda barnen älskar sina liv med varma långrunda insjöar med mjuk sandbotten och klart vatten. Min moster Görel hängde också på och det är fint att se hur otroligt bra hon är med mina barn. Kanske inte så konsitgt egentligen, hon är både förskolelärare och en av de bästa personerna jag vet.

På kvällen kom Görel över och min bror Micke. Vi drack champagne, åt en trerätters och skålade.

Och Louie fick ännu mer presenter. En Kånken Mini (likadan som Bernie fick av Görel i ettårspresent) och Liewoods strandleksaker av Micke.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *