Random

Jobbhelg

Hej från kontoret. Ett rum i kontorshotellet Mothership of Work på Lilla Robertsgatan som jag fixade till det ena företaget jag konsulterar för. Ett ljust rum med stora träfönster och utsikt över gatan. Med tanke på att jag jämförde över 10 olika hotell innan jag valde det här så känns det verkligen som det bästa alternativet. Vissa hotell som ändå profilerade sig som ”lite coolare” var så tråkiga att min livsglädje dog redan i entrén. Andra hade helt ok lobby och gemensamma utrymmen men så var själva kontorsutrymmena slående lika ett bårhus. Har i och för sig aldrig besökt ett bårhus (som tur), men det såg ut lite så som jag föreställer mig att ett bårhus ser ut.Ett annat kontorshotell sålde in sig som Finlands motsvarighet till Stockholms No18 (var många svenska influencers jobbar) men det var så omysigt att jag bara ville gå därifrån. Så MOW då, hotellet jag till slut valde är definitivt stans hemtrevligaste kontorshotell. Dessutom prisvärt. Här ska poddbolaget jag jobbar för bo tills dess att deras eget kontor är inflyttningsklart (lär dröja eftersom det där är min arbetsuppgift).Själv ligger jag så mycket efter i arbete efter den här veckan att jag kom överens med Niki om att jag får vara här hela helgen och plöja jobb. Bra för mig och mina två kunder. Dessutom behövde jag verkligen en paus från hemmet. Liksom få fokusera 100% utan blöjbyten, mellisar och Brandman Sam.

Gaby har dessutom lovat att ta hand om våra barn ikväll så att jag och Niki får gå och se nya Top Gun på bio. Niki såg den i och är sig redan i torsdags, men han är lite som Bernie. Gillar starkt upprepning.

Bokade dessutom biljetter med Silja Line till Sverige igår. I hela två veckor ska vi hänga i Värnamo. SÅ glad för det här. Niki är kanske inte riktigt lika glad, han brukar säga att han endast är mer än en vecka i Värnamo om han bor i en urna. Men med lite övertalning lyckades jag få honom att gå med på att vara där levande och allt, i två veckor. Har ändå ganska mycket tid i Sverige att ta igen så här efter pandemin. Det är ändå mitt hemland.

One Comment

  • Smul

    Söta bilder! Och lol vi bokade också Silja Lime idag, Celccu fick välja hytt och allt så någon i familjen är iaf taggad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *