Helg

Förra helgen

Jag vet, det är egentligen en ny helg. Men förra helgen var kanske livets mest programfyllda helg, så känner att vi måste ha med den här. Så vi kör.

Vi börjar redan på onsdagen med brunch hos Ellen i Esbo med massa andra mammalediga kvinnor och barn. Så roligt att få sitta på denna fantastisk veranda i en gammal trävilla vid havet och dricka skumpa på en onsdag. Jag var i vanlig ordning den där märkliga mamman som tog två jobbmöten och ett banksamtal mellan varven. Försöker ändå kombinera jobblivet med att vara mammaledig. Ibland går det bra, ibland går det sådär. Man vet aldrig. Hur som, Tack Ellen <3

På torsdagen var jag på coctailparty på Sveriges Ambassad. Kul att ha fått tillbaka mingellivet igen efter några års pandemi. Äntligen fick jag träffa vår nya ambassadör också, kul!

Så blev det fredag och Hanna, som missade min Varpanaiset tog ut mig på vår egna Varpnaiset på den splitternya restaurangen Story telakkaranta. Vi drack champagne, jag åt biff och hade livet liv. Sen var det dags att gå vidare och Andu och Kimmo hängde på, och så drog vi fyra vidare till Vin-Vin på Kalevagatan.

Sen fick Hanna, Andu, Kimmo och jag väldigt mycket mer sällskap och vi hade livets partykväll. Ajajaj den här kvinnan blev rund om fötterna, men herregud vad kul det var att få bli lite full, och det i gott sällskap. Tack Hanna för den här kvällen. Jag kommer att leva på den ett bra tag framöver. Har ingen bra bild på mig och Hanna härifrån, men ni vet hur snygg hon är, ni vet.

Lördag och studentfest. Grattis bästa Eddie till studenten, det gjorde du bra! För er som inte vet vem denna guldgosse är så är han Nikis äldsta systers yngsta son. Haha, nu blev ni förvirrade.

Festen höll hus i Grankulla och vi hade så himla trevligt. Tack Bäckisar för fin fest.

Ett helt normalt par här hej.

Mot kvällskvisten rullade vi hem genom den Grankullianska grönskan.

Söndag och Ylvas babyshower som jag fixat med i över en månad hölls på Story Saluhallen. Min kamera hade märkliga inställningar (därför är hela det här inlägget mobilbilder och just dom här bilderna kommer från Jonski)

Story Saluhallen är kanske stans absolut bästa plats för just babyshowers. En enorm terrass vid havet i centrum eller sen inomhus i en av stans mest ikoniska byggnader vid regn. Plus bra mat och dryck. Tips!

Så blev Ylvis överraskad också, och det gjorde mig glad.

Skål!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *