Random

Körsbärsträd, middag med vänner och väldigt mycket trädgård

Det var fredag och jag och Louie gick över till vår kära ögranne Emma och hennes ettåring Hugo på lunch.

Älskar lyxen att ha en kompis några minuters promenad hemifrån. Dessutom lunch på balkongen, det är nu det börjar hörrni.

Efter lunch och dagishämtning av Björnen var det dags för nästa dejt. Nämligen med Körsbärsträd och…

…med Ylva och Sabina.

Körsbärsträd ändå. Såna gillar man.

Efter trädbesök och lekparksrastning gick vi hem till mig och woltade hamburgare. Bra fredag!

På lördagen var jag ensam med barnen på förmiddagen medan Niki hjälpte våra grannar medan sjösätta deras båt. Jag och barnen hängde i lekparken, åt glass och handlade. Hade även en liten melt down på Bernie vid ett tillfälle. Ni vet sådär som man kan få när man ska få ut två barn samtidigt där den ena är övertrött och den andra överanvänder ”inte”. Oh well, man får vara människa ibland också.

På kvällen hade vi vänner med barn över på tidig middag, vilket är ett väldigt uppskattat koncept oss småbarnsföräldrar emellan.

Hej från lördagens Lina. Glaset när man diskar efter att alla gått hem och båda barnen sover. Ändå en fin stund.

Så blev det söndag och vi har grävt.

Och grävt.

Och grävt. Alla gamla planteringar och blomterrasser gör vi om. Förnyar, reparerar, planterar nytt. Förra året gjorde vi ingenting med trädgården. Vi ville se vad som kom upp under en hel säsong innan vi satte spaden i marken. Nu vet vi vad som kan tas bort och vad som ska lämnas. Tips till alla ni som är nya husägare. Sitt i båten första året och se vad som händer. Mycket kul popade upp förra året som jag hade missat om jag börjat gräva direkt.

Även fixat vår nedre terrass.

Helgens look. Väst (fick i present av Niki), hoodie och keps. Något av det absolut bästa med vår trädgård är ändå kvällssolen. Den är så mjuk och snäll.

Avslutade söndagen med grillmat, riesling och Selling Sunset på Netflix.

Nu ska jag kasta in handduken för kvällen och gå och sova. Tidigt imorgon ska jag Louie och Gaby till barnsjukhuset för Louies bronkoskopi. Är lite nervös för en morgon utan att få ge honom mat och hela grejen med att han ska bli nedsövd. När han fick en DT-röntgen gick det inte alls bra att få in kanylen för skuggvätskan och både han och jag grät. Hoppas det går bättre den här gången och att vi får ett resultat med hans andning.

Natt, natti.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *