Random

Veckans

Veckans bästa?

Enkelt. Det var när Gaby (Nikis mamma) bjöd oss på middag på stan, helt utan barn. Vi gick till Wino i Berghäll och det var första gången som vi var på restaurangdejt ensamma sedan Bernie föddes. Vi delade på sex olika rätter, drack naturvin och hade det så himla roligt. Med tanke på att vi ser varandra hela tiden är det nästan lite märkligt att vi alltid har saker att prata om. Det var så otroligt mysigt att bara vara vi någon annanstans. Efter Wino gick vi vidare till Harju8 och drack lite mer vin där. Hoppade in i en uber strax före tolv och kände oss så nöjda med kvällen. Jag kände mig även lite nykär. Tack för det Gabylainen.

Åtta år har vi varit tillsammans nu

Det här var rätt nummer tre, en ravioli med ricotta
Rätt nummer fem, kyckling med våfflor.

Veckans projekt?


Terrassoljandet. Ett förvånansvärt roligt projekt i och med att man ser resultatet på en gång. Vi behandlade den inte alls förra sommaren, så den var ganska sliten. Men nu så mina vänner, nu så är den brun och fin igen.

Två tvättar och två strykningar olja. Märkligt nog bajsade en katt på terrassen någon timme efter sista lagret, så det fick bli en till tvätt när oljan torkat.

Veckans selfie?

Den här då, från igår. Jag var på väg på en AW i Berghäll med några kollegor.

Veckans boom?

Finlands framtid med Nato som presenterades igår. Kanske ingen ”boom” i och med att det hela var väntat, men en historisk händelse på många plan. Jag litar på att Finland, om något land vet vilket beslut man ska ta i det här läget. Få har så mycket kunskap om grannlandet och hur man ska förhålla sig till det som Finland. Återstår att se hur det blir med Sverige på söndag.

Veckans TV-serie?

Nya Borgen på Netflix. Ett otroligt kärt återseende <3

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *