Random

Årsdag, vitrinskåp och intressen i livet

Idag är det åtta år sedan jag och Niki träffades för första gången. Innan vi skaffade oss massa nya årsdagar (förlovning, bröllop) så var det den här dagen vi alltid firade. I och med att vi egentligen blev tillsammans i direkt efter att vi träffats (Ahjos dansgolv) blev 12.4 vår årsdag. Det var liksom aldrig något snack om något annat, vi båda bara visste att det skulle vara vi från och med den kvällen. De första åren firade vi alltid dagen med middag och filmen Titanic. Tror bara det råkade bli Titanic som filmunderhållning på vår första årsdag och så hängde den grejen med till år två och tillår tre och så vidare.

Vi hade en ordentlig datenight i lördags så tror inte vi kommer att fira desto mera idag. Kanske Titanic då, för sakens skull. Lite oklart bara om jag orkar en så lång film efter att båda barnen somnat. Koman brukar slå till lite tidigare numera.

Annat trevligt i livet är vårt nya vitrinskåp. Fyndade det på Jysk av alla ställen. Men det är verkligen superfint, tungt och stabilt i ek.
Älskar också hur våra kökskåp fick plats för massa annat som stått inklämt nu när alla vinglas fick flytta hit.
Den här ungen har också gjort mig glad. Eller, ja han gör mig glad. Sån otroligt rolig liten person.

Liksom solen själv.

Men storebrorsan som oftast har lite mer emotionella upp och nedgångar har varit otroligt solig han också. Så roligt också att dom kan underhålla varandra då och då. Bernie kör hårt på sina intressen – fordon.
Louies största intressen i livet är att dammsuga golvet med munnen och att bada.
Själv har jag äntligen återfunnit lusten i att laga mat. Hade noll inspiration under hela våren. Skulle helst ätit en tablett som innehöll mat bara för att få det överstökat. MEN nu är lusten tillbaka. Tror det har att göra med att ha återfått nattsömnen. Amen.
Och i lördags hade vi datenight. Klädde upp oss, åt raclette och pratade och pratade i timmar. SÅ mys.
I söndags körde jag fram och tillbaka till Ingå för att fix lite inför mina föräldrars ankomst. Ändå skönt med två timmars bilfärd i lugn och ro. Egentid. Hehe.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *