Random

Status

Godafton kära ni. Är knappast den enda som suckat högt och ljudligt över vädret de senaste dagarna. Vi som plockade fram grillen och allt, plötsligt är den täckt med snö? Nej. Nu vill vi ha vår. En ordentlig solig och varm vår tack. Vill ha tunn jacka, sneakers och en lägre elräkning. Sånt.

Men det positiva med den här veckan är att alla än så länge är friska och sover på nätterna. Sådant som man verkligen inte kan ta för givet som småbarnsförälder. Louie har i och för sig äntligen fått sina första tänder. Hela tre stycken som håller på och kämpar sig ut samtidigt. Inte konstigt att han var lite extra mammig idag. Men sover gör han (är förmodligen helt dum i huvudet som jinxar det här nu).

Själv har jag tre olika jobbprojekt som jag klockar timmar med via Toggl track (tack Kugge för tips). Alla tre uppdrag är väldigt roliga så det känns inte så farligt att jag jobbar på så fort barn sover. Men ja, klart att produktiviteten här kanske blir lite lidande. Två deadlines går ut den här veckan och efter det har jag bara ett projekt kvar, även om det är det absolut största och mest långtgående. Så efter det kommer Lineriet få lite mer kärlek igen. Kul!

Loggade även in på Vero och upptäckte lättat att jag får tillbaka på skatten istället för att behöva betala. Hundra procent hellre så.

Köpte dessutom en juniorstol på Ikea till Bernie. Louie har ju tagit över tripptrappstolen och det kändes onödigt att ha två sådana. Så en sån här liten stol för ynka 40€ har flyttat in. Funkar ypperligt och tar dessutom märkligt liten plats. Tipstips.Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.