Random

Hälsning!

Vilken jäkla vecka. Så glad över att det äntligen är fredag. Känns verkligen som att en helg är välbehövligt. Började veckan med monsterprojektet att måla om husets största rum vilket är kök, vardagsrum och allt som sitter ihop däremellan. Sen åkte Louie på en hejdundrandes magsjuka och så här tre dagar senare har det tyvärr inte blivit bättre. Slutar han inte spy imorgon så får vi åka in med honom. Ironiskt med tanke på att hans bronkoskopi och hela den biten ställdes in på grund av strejken. Så verkar som om vi kanske hamnar där ändå.

Men hej, med tanke på bristen på content här under veckan så åker vi tillbaka sex dagar i tiden. Till en otroligt trevlig middag i Esbo hos J&R

Vårdukningen var på topp.

Förutom jag och Niki med barn var även Danne, Becka med deras lilla Bella och Ylva bjudna.

Ah Rikus mat. Älskar att äta mat tillagad av människor med passion för det hela. Så kiva.

MÅSTE göra kanariepotatis här någon dag. Såbrasåbra.

Gulliga vi är ändå.

Men absolut gulligast var dom här.

Åkte hem strax efter elva. Louie hade då sovit i en resesäng sen sju, Bernie kämpade på i soffan med sin padda. Han var verkligen superduktig, hela kvällen igenom. Älskade ungar.

Ylva agerade chaufför, vilket var kul för oss som då kunde ta något glas vin. Man borde alltid ha en gravid kompis med sig på fest. Amen.

Nu ska jag och Niki se veckans avsnitt av WeCrasched på AppleTV. Sjukt bra dramatisering av WeWork-historien med Jared Leto och Anne Hathaway i huvudrollerna. SE!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *