Random

Slutet på nattamningen

Hallihallå. En lite sliten kvinna har vi här. Har inlett projektet med att sluta nattamma och det gör ju en ganska trött. Lyckades med att inte amma Louie mellan 19-06 inatt. Hurra! Lyckades även hålla honom lugn i sin egen säng hela natten igenom även om han vaknade och var tjugonde minut. Men så lugnade han ner sig ganska snabbt och somnade om när jag pratade med honom och la handen på hans mage. Ja, sen samma sak tjugo minuter senare. Så det kan gå. Hoppas att han snart börjar förstå vinken.

Med Bernie tog det tre nätter innan han började sova nätterna igenom utan att äta och då var han i början väldigt mycket argare än Louie. Målet är att kunna gå på party på lördag utan att behöva komma hem efteråt och amma. Louie äter ändå fem stora mål per dag plus mjölk så han borde klara nätterna utan att äta, oftast har jag märkt att han knappt ens äter på natten, utan gör det mer av ren vana.

Skulle även vilja sluta amma helt så småningom, men tänker att natten är steg ett. Har i och för sig dragit ner på det ordentligt på dagen i och med alla fasta måltider. Men ja, snart är vi där. Snart.



Hade faktiskt ambitiöst nog lunchplaner med en vän idag, men efter en natt som den här så kändes tanke på att svintrött ta sig ut i regnet som världens sämsta idé. Har istället tagit samtliga naps tillsammans med Louie och druckit två koppar starkt kaffe. MYS.

Snart ska vi ändå ut och hämta Björnen hem från dagis. Han går ju bara fyra dagar i veckan, så idag börjar hans helg. Ska fira det med lite glass.


2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.