Random

Mitt i veckan

Om exakt en vecka (om allt har gått bra) så ligger vi nu hela gänget i en hytt på Finlandsfärjan. Myyyys. Är dessutom faktiskt ganska peppad på själva resan. Tror att Björnen kommer att älska att springa upp och ner för den där gågatan. Tänk att jag dessutom äntligen ska få säga hej till mitt hemland, familj och alla vänner. TVÅ år. Hur hände det?

Men tillbaka till dagens otroligt händelserika dag.

Bernies dagisdag börjar först vid nio och idag hade vi både full lek och disco innan vi åkte iväg. Bernies rum ser ofta ut så här. Snubbelvarning deluxe.

Louies rum däremot är ganska obebott. Har ju fungerat som kontor hittills, men från och med januari ska han få flytta in här. Så vi ska nog försöka fixa en del innan det helt blir hans. Förvaring behövs verkligen.

Åt jordärtskockssoppa med tryffelolja och timjan till lunch. Rester från gårdagens lunch då min vän Ellen hälsade på. Var ännu bättre så här dagen efter. Samma soppa serverade jag som förrätt under vårt förra nyårsfirande. Recept här.

Louie tog tre naps under dagen. Alla väldigt korta. Bernie kunde sova timme efter timme, medan Louie kör typ 30 minuter sen är han klarvaken igen. Så olika där.

Niki var också hemma hela dagen eftersom vi båda kände oss lite förkylda. Igen.

Sen kom Bernie hem och levde rövare. Vi pusslade, byggde torn och körde runt med alla hans tusen fordon.

Tacos till middag. Älskar att ha svarta bönor kryddade med spiskummin, koriander, paprika och lime som fyllning. Nam.

Tacotricket för barn är så jäkla bra. En klämma på tortillan och sen är det bara att hugga in. Salud.

Sen var det dags för AW med vänner som jag saknat så mycket att det gör lite ont när jag tänker på det. Behövde bra vin till det.

Rödvin, brasa och AW med favoriter. Finns det något bättre?

Sällskapet var lika fantastiskt som alltid. Nästa vecka ses vi alla på plats i Värnamo. Två år senare. Blir lite gråtig när jag tänker på det. FINT!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *