Random

Vardagvardagvardag

Tisdag kväll och här sitter jag och väntar på att min tomtegröt i ugnen (recept) ska bli klar. Årets första som jag tänker mumsa på resten av veckan. Jag och barnen kom hem från Ingå i söndags och jag tror att vi alla var ganska slut. Båda barnen, men framförallt Louie sov katastrofdåligt (20 minuter i taget) under helgen och även Bernie var uppe och härjade några gånger. I och med att Niki var kvar i stan rattade jag nätterna ensam och på söndagen var jag så sliten att jag knappt orkade protestera när Bernie gjorde rackartyg. Så det var skönt att komma hem, att langa över barnen på Niki och checka ut från ansvaret för en liten stund. Bernie som varit lite gnällig under helgen blev en solstråle så fort vi kommit innanför dörren. Kanske det bara är så just nu, att allt fungerar bäst på hemmaplan.

Annars har jag hängt med Emma och bebisen H, vabbat Björnen, tvättat kläder, funderat på framtiden och tagit igen sömn när barnen sovit. Lite så. Alltså inte så hemsk händelserik start på veckan.

Ni skulle se mig nu. Sitter här i ett par gamla pyjamasbyxor, en urtvättad gravid-t-shirt, skidstrumpor från 2004 och en sheetmask i ansiktet. Glamoröst som bara den.

Meeeeeen. Nya tag imorgon. Promise.

Bild från tiden då man åkte på jobbresor och jobbade i hotellrum.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *