Random

Tillbaka i Ingå

Hej från Ingå. Här är jag och barnen och hänger med mina föräldrar för en hel helg. Niki är kvar i stan och ska ha varpajaiset (fest med vänner som man har när man fått barn). Så medan vi är här och kuckilurar ska Niki fira med sådär 17 män i vårt hem en hel lördagkväll. Tycker verkligen att han förtjänar en ordentligt festkväll efter att ha blivit pappa hela två gånger. Själv försökte jag ha Varpanaiset våren 2020 utan att lyckas. Hej Pandemi. Så ska försöka på nytt igen under våren tänkte jag. Varpanaiset gånger två för min del också. Ja tack. Skulle bara vilja att lilla Louie är lite äldre så att jag med gott samvete kan gå all in, sen så.

Annars då. Veckan som gick var ganska spännande. Hade möten som liksom fick mig att vakna till liv igen. Både privata och professionella. Två om karriären och ett med en vän jag inte sett på ett år. Kändes liksom som den här veckan fick mig att landa lite. På fötterna.

Avslutade fredagen med att shoppa en vinteroverall från Reima till Björnen i storlek 98. Gotland hette den och har vunnit bäst i test. Jag tycker ju om Black Friday till skillnad från alla andra av mina vänner. Tricket är att du ska ha koll på priser (långt före BF) och handla sånt som du behöver. Alltså hårprodukter, smink, vinteroveraller osv. Då är det en bra helg och du sparar pengar som bara den.


En dag med grävmaskiner, hunden Ally och min favoriträtt Boeuf Bourguignon till middag.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *