Random

Sjukeriet och en ny lampa

Frånvaro och frånvaro. När ska den här bloggen börja med något annat än ursäkter? Inte okej. Nejmen en vecka där jag ena dagen känt mig frisk, andra dagen lite sjuk. Jaja. Tog ett coronatest i måndags som var negativt sen kände jag mig ganska pigg igen. Tills torsdag kväll efter en tidig middag hos grannarna, kom hem och hade ont i halva ansiktet. Vaknade på fredagen med feber och återigen ordentlig smärta i halva ansiktet, tänderna och käken. Tog ett till covid-test (Tack Emma för det) som igen var negativt. Hängde hemma hela dagen och missade både lunch med Emma och mitt jobbs julfest på Muru. Kände mig både jävlig och deppig. Men att, lördag (idag) och jag vaknade utan smärta och feber men skippade ändå dagens fest hos våra vänner i Kronohagen. Men med lite tur kanske jag ändå kan vara med på söndagens och helgens tredje inplanerade fest. Hoppashoppas. Orka vara sjuk så här under årets festligaste månad.

Men med det sagt tänker jag att vi ska ta och kika på vår nya lampa som flyttade in på Bernies födelsedag. Splendor från By Rydéns i grått. Vad tycker ni?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *