Random

När Bernie fyllde två och Louie fick sitt namn

I lördags fyllde Bernie två år. Tänk att jag nu varit mamma till den här lille killen i två år. Hur hände det? Går inte tiden lite läskigt fort?

Vi hann aldrig ge honom frukost på sängen, han var uppe långt före det och härjade på. Bernie har fortfarande inte förstått konceptet med paket, men efter lite hjälp lyckades han på morgonkvisten trolla fram två grävmaskiner och en lastbil. Ungen ÄLSKAR grävmaskiner, eller ”käääsadiiiner” som han kallar dom så det var en succé. Efter frukosten körde Niki hela vägen till Esbo för en hårklippning hos en frisör som ska vara expert på toddlers. Det gick inte alls. 30 minuter och 25 euro senare såg ungen exakt likadan ut som innan frisörbesöket. HUR GÖR MAN? Ni som har långhåriga småbarn med lika mycket energi som ett kärnkraftverk, hur löser man ett besök hos frisören?

Efter klockan tre var det dags för kalas. Vi slog som sagt ihop två firanden till ett och firade både Bernies födelsedag och Louies ankomst i ett.

Min syster som även är en av Louies gudmödrar överraskade med att flyga in från Köpenhamn. Så kul. Jag hade ingen aning utan blev väldigt förvånad när jag öppnade dörren och hon stod där. Sånt älskar man ju. Även pappa hade rest till kalaset från Sverige. Min mamma var kvar i Ingå med en förkylning.

En annan gudmor hade också tagit sig hela vägen från Wien för att kalasa. Så kul att få hänga med Linda.

Två andra favoriter <3

När alla andra gått hem stannade Ylva (Louies tredje gudmor) och Sabbe kvar på vin och bubbelplast. Mys.

Kalas over n out. Tack alla som var med.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *