Random

Fredag

Hallihallå i lådan. Här sitter jag och passar på (så som man lätt gör som kvinna) att skriva lite här medan Louie sover på balkongen och tårtbotten nummer ett gräddas i ugnen. Har haft en hel del att stå i senaste veckan med en sjuk bebis (varit på sjukhus två gånger) som drabbats av RS-virus och allt annat kaos som följer med. Men nu har Louie repat sig ordentligt och vi håller på att förbereda för morgondagens kalas. Vi kombinerar två-års-kalas för Bernie och namnfest för Louie på en och samma gång. Otroligt smidigt. Nej men man får passa på när fler favoriter som bor utomlands befinner sig i landet samtidigt. Inte alltid helt enkelt att få ihop.

Så idag bakas det tårta här. Hade först funderat på att outsourca just den biten när vi ändå lagar all annan mat också men så kände jag att en hemlagad ricecrips-tårta är nostalgi som man inte vill gå miste om. Nam.

Behöver även besöka alko och shoppa champagne, ta en snabb sväng på stan och köpa skjortor till pojkarna plus fixa ballonger. Dessutom borde jag försöka hinna med en hejdå-AW på mitt jobb. Kommer bli tight. Men hej, kalashelg framför oss. Tror det kommer bli himla kul.

Lite bilder från veckan som gått.

Firat fars dag här hemma och klätt in ett träd. Ja, sen hängt lite på sjukhus också. Det var det hela.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *