Random

Helg i november

Vi börjar från torsdag eftersom det verkligen kändes som början på helgen. Jag var på glatt humör och trallade runt. Hämtade Björnen från dagis och tog metron till Kronohagen. Vi skulle på middag till våra vänner som bor där. Vi var ju lite tidiga jag och barnen så vi hängde i närmsta lekpark tills klockan blev mer lämplig. Passade även på att besöka floristen och fixa en ordentlig helgbukett till våra vänner.

Väl på plats hann vi snacka igen allt vi missat sen senast, se våra barn hänga med varandra och avnjuta en otroligt god grekisk middag innan vi rullade hem vid halv tio. Så man gärna gör numera, korta middagar med barn. Ibland lägger vi Björnen i vagnen och stannar längre, men då får det gärna vara helg på riktigt och inte dagis och jobbdag dagen efter. Hur som. BRA Start på helg.

Så blev det fredag och jag och Louie vandrade över till Emma och bebi-Hugo som bor fem minuter bort på vinlunch. Emma är som jag berättat tidigare en ny vän, men en vän jag verkligen uppskattar att ha i vårt liv. Emma bjöd på avocadopasta a la Alexander Gullichsen och så åt vi ”bröstbakelser” från Fazer till efterrätt. Mycket passande för två ammande kvinnor.

På kvällen kom Y och S över och hälsade på. Y skulle åka till Teneriffa och jobba på distans i tio dagar med sin bf så då passade vi på att ses. Ser framför mig hur en otroligt solbränd och solblond Y kommer att återvända lagom till Bernies och Louies party. Vi andra kommer att se ut som snövalar bredvid det här paret. Blir fint! Haha.

Så blev det lördag och våra grannar kom över på middag. Bästisarna födda hösten 2019 åt tillsammans på köksön med Excavator-sången från Youtube på. Sen hade pojkarna badparty i badkaret innan dom fick lägga sig i sina rum. Vi vuxna fortsatte kvällen hos oss. Ganska läckert att vi kan lägga våra barn i sina egna sängar och sen fortsätta umgås med babymonitor på. Fördelen när vi bor i samma parhus.

Så blev det söndag och vi tog det lugnt. Höstfixade lite i trädgården innan vi körde ut till Grankulla för söndagsmiddag med stek hos Nikis äldsta syster Malin med familj.

All in all – en väldigt bra helg.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *