Random

Louie fyra månader

För fyra månader sedan ramlade Louie in i våra liv och sedan dess har livet blivit lite mer intensivt. På ett bra sätt även om det stundtals inte är helt lätt heller. Överlag är Louie en väldigt glad en, skrattar mycket och snackar massor. Han är otroligt stark och redan några dagar efter att han blev tre månader vände han sig från rygg till mage och tillbaka. Nu vänder han sig med fart och grabbar tag i allt han kommer åt.

Han är absolut gladast om man antingen sitter och pratar med honom alternativt bär på honom. Sätter man honom i en bärsele blir han skogstokig och tjuter tills man släpper loss honom igen. Nej, han älskar att man bär på honom så oergonomiskt som möjligt. Sån är han. Babysittern har funkat bra tills nu. Nu blir han sur om man sätter honom där och går iväg. Han vill att man ska sitta framför honom och prata. Går man en meter bort eller gör något annat blir han kränkt. Han trivs också bra i vagnen och kan sova där i tre timmar i sträck så länge den rör på sig. En gosig men mycket uppmärksamhetssjuk liten person.

Idag var vi även på Rådgivningen, förutom att stackaren tydligen har ett virus i lungorna som gör honom rosslig så var han annars frisk och kry. Han växer ju så det knakar och väger nu 7,935 gram och är 66,5 centimeter lång. Nästan exakt samma mått som sin storebror var vid sju månader. Amningen funkar kan man ju konstatera, med tanke på att han var 50 cm och 3,5 kilo när han föddes.

Det var allt från Louie. Snart ska han ha party tillsammans med sin storebror. Blir kul!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *