Random

Future Leader Lab

Kära ni. Här kommer ett supertips till er som kan finska, är mitt inne i karriären och känner att vägledning inom ledarskap skulle sitta som en smäck. Nämligen Future Leader Lab. Ett gediget ledarskapslab som du nu har möjlighet att ansöka om att få delta i gratis (värde 4250€).

FLL passar dig som handen i handsken som vill lära dig mera om att leda människor och få konkreta verktyg inom sex olika områden. Kanske du är mitt inne i din karriär men känner att du skulle vilja ha lite mer kött på benen när det kommer till ledarskap?

Programmet går januari-juni 2022 i Fiskehamnen, Helsingfors. Totalt sex dagar på plats/en träff per månad. Varje månadsträff har en programpunkt med en expert på det specifika ämnet. Maxantalet deltagare är femton personer, så att träffarna hålls intima med flytande diskussioner och att deltagarna verkligen kan lära känna varandra. Experterna bakom varje programpunkt fungerar även som mentorer under hela våren.

Bakom The WeLaB hittar vi toppenduon Hanna Westerholm och Riina Laiho. Båda är specialiserade på WorkPlace Big5 och EQ.

Höstens FLL 2021 sålde slut på en gång. Inför höstens program var det närmare 50 sökanden till gratis-platsen. Då gick platsen till Scandics restaurangverksamhetschef Anni Ikonen.


Hösten 2021:s experter var bland annat:


Borgbackens VD Pia Adlivankin om Företagskultur
Artisten Kimmo ”Elastinen” Laiho om Motivation
Entreprenören och tillväxtstrategen Anssi Rantanen om Psykologisk säkerhet

Vårens fantastiska experter presenteras senare i år. Ämnena är: personlighet, företagskultur, emotionell intelligens, motivation, coachande ledarskap och psykologisk säkerhet.

Är det din tur?

Så här söker du platsen:
Berätta vem du är och varför du är intresserad av att delta i programmet. Skriv även hur du hörde om FLL.
Skicka dina tankar till: hello@thewelab.fi
Ansökningstiden går ut 5.11.

Läs mer om Future Leader Lab HÄR
Följ FLL på Instagram HÄR


Lycka till!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *