Random

Vecka 43

Slutet av oktober är här och alla löven på träden utanför har fallit av. Hur gick det så här fort? Ena stunden var allt i färg, nu är vi tillbaka i de gråare skalorna. Pratade med min man häromdagen om den stundande vintern och hur han tyckte att det kändes så jobbigt med allt det mörka framför sig. Jag känner inte riktigt likadant. Jag försöker dela in året lite mer mentalt i olika etapper, annars känns det ju väldigt långt. Sen är det nog ett plus att jag har gått och blivit en julälskare på senare dagar. Ser så fram emot att få dra fram alla juldekorationer och blev svinglad när jag upptäckte att första advent i år är i november. Hurra! Det gör ju att slutet av året mest känns mysigt.

Den enda månaden jag har lite mentalt svårt att hantera är månaden mars. Känns som en enda lång grå transportsträcka där man själv både känner sig och ser ut som ett spöke.

Men det tar vi då.

Den här veckan hade jag egentligen tänkt inleda med att gå på Luckans Babyträff, men eftersom Louie är lite rosslig tänkte jag att det är bäst att stanna hemma. Imorgon ska vi till banken med Louie och Louies farrmor Gaby för att öppna ett bankkonto. På onsdag är Björnen med Gaby hela dagen och på torsdag ska jag och Louie till Ikea med Gaby.

Så en vecka med mycket Gaby, men vi måste passa på nu. Hon ska nämligen fly mörkret och bo i södra Frankrike hela våren. Så roligt för henne, men har själv lite lite ångest för det. Att bo i samma stad som Gaby är lika med trygghet. Det känns så skönt att veta att hon finns här. Men unnar Södra Frankrike Gaby. Tänker dock att vi måste passa på att verkligen hänga mycket nu, sen blir det ett långt uppehåll. Vet inte heller om jag skulle våga mig på att flyga igen med dom här barnen inom den närmsta framtiden. Även om Finnairs flygvärdinnor var guldets guld så var det inte en jättebekväm upplevelse.


Dessutom är jag vårdledig på våren och det blir man inte direkt rik av. Puh.
Men med det sagt. Ha en fin start på veckan och glöm inte att söka till Future Leader Lab om du känner att du är en av framtidens ledare. Jag tror på dig!

Hej.


2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *