Random

Vardag i väntan på Italiensk sol

En vanlig dag på denna ö. Regn, amma Louie sådär åtta gånger, gå runt kvarteret med Bernie och hans rosa cykel, nästan kraschat den här bloggen i ett tappert försök att skapa en backup till en staging environment, sett 30 minuter av nyversionen av Vinterviken och lagat en linsgryta. Otroligt spännande dag. Hehe.

MEN om en vecka sitter jag i ett enormt hus Toscana och dricker rödvin med hela Nikis familj. Går nu runt i någon form av skräck för att någon i familjen ska dra på sig en sjukdom dagarna innan. Har aldrig längtat så mycket efter ett boardingpass i tassen som nu. Dessutom var det över tio år sedan jag var i Italien. Då Comosjön, nu lite mer söderut men destination Milano flygplats. Samma som då.

Men vi tänker positivt och hoppas att allt går vägen och att vi lever den Toscanska drömmen inom en snar framtid. Pass, flygbiljetter, hyrbil, bilbarnstol, extra resevagn, nytt körkort (insåg att jag hade mitt flicknamn på kortet) och dubbla vacciner är fixat. Så SNART så.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *