Random

Sommarveckan

Hallå alla söndagsfirare. Hoppas ni har det bra där i värmen och inte svettas ihjäl. Har haft lite tekniska problem med den här plattformen de senaste dagarna och har därför inte lyckats blogga en enda gång. Inga bilder jag laddade upp hamnade i själva inläggen och då blev jag frustrerad och gav upp. Klassiker så här års. Meeeen nu har jag löst den bugen och här är jag! Sitter på vår terrass efter kvällens grillmiddag med ett stort glas bubbelvatten och ska äntligen få till lite innehåll här. Om än kanske inte jättematigt men så blir det ibland.

Som gravid i vecka 39 och i 33 graders värme är man kanske inte annars livets aktivaste person. Men här kommer lite bilder från veckan som gått. Nu när jag äntligen kan ladda upp saker igen.

Har levt i olika klänningar varje dag och känt mig ganska fin. Man är ju inne i den där fasen då ingenting riktigt sitter bra på en  och allt är lite kämpigt. Raka benen och få på skorna är minst sagt en utmaning. Inte för att tala om måla tånaglarna. Ser ut som en femåring målat mina.  Det var Bernies sista vecka på dagis och jag passade på att fixa några grejer på stan och äta lunch med mig själv.  Är inte annars jätteförtjust i att springa i butiker just nu. Som tur kan man shoppa saker online och få hem paketen med Budbee. Plötsligt plingar det till och så ligger det ett paket på framsidans terrass och väntar på en. Som häromdagen när jag insåg att jag varken ägde ansiktstvätt eller hudkräm längre. Tomt i samtliga burkar. Så köpte jag den här Award-vinnande tvätten från Ole Henriksen  (affiliatelänk via Adtraction) och den här testvinnaren från Clinique (afffiliatelänk via Adtraction). Har inte testat dessa två tidigare men är än så länge både imponerad och nöjd. Sen köpte jag även ett resekit från Lilla Bruket (afffiliatelänk via Adtraction) att ha med i BB-väskan. Hade något liknande med mig till BB när jag födde Bernie och kommer ihåg känslan av att tvätta håret efter förlossningen med bra produkter som en otroligt härlig stund.  Annars har vi hängt på stränderna här på ön. Plaskat, grävt och fyllt hinkar med sand.  Haft playdate  med tvillingarna. Lilla R  är dessutom vår gudson <3Tagit långa och sena frukostar på balkongen.I torsdags var jag på jobbets sommarfest. Skippade alla dagsaktiviteter i parken och gick endast på middagen på fantastiska Purpur. Åkte hem när alla kollegor drog vidare till Erottaja för att sjunga karaoke. Då var alla på den nivån att det var dags för mig att köra hem. Roligt att träffa alla igen.  Åt även toastskagen med Y på Kaserntorget en kväll. Pratade ikapp oss och hälsade på bekanta som vandrade förbi. Gillar verkligen de här torgkoncepten. Så bra idé.  Druckit iskaffe som jag gjort genom att frysa in kaffe iskuber och därefter bara hälla mjölk över. Nam. I fredags var det Björnens sista dag på dagis. Bernie hade köpt rosé, Icebag-påsar och skrivit kort till alla sina fyra fröknar som tack-för-allt-present. Så begåvad är han. På hösten börjar han ett annat dagis som ligger mycket närmare var vi bor. Han har ju gått hela våren i Havsrastböle som ligger en mil bort åt fel håll. Förutom att det varit omständligt att ta sig dit så har det annars verkligen fungerat superbra. Så tacksam för hans fantastisk fina pedagoger och barnskötare. Hade ett onlnemöte med hans nya pedagog i fredags och även det kändes himla bra. Igår var Björnen med sin farmor hela dagen och jag och Niki var på dop och dopparty i Sibbo. Förutom 40+ gäster fanns där även sisådär tio hundar.  Här har vi Disney-hunden. Så fin! Svårt att förstå på bild, men den här tårtan var enorm. Skrattade högt när jag såg den. En riktig bjässe.

Nu ska jag äta  jordgubbar och vaniljglass och se livets sista avsnitt av TV-serien Younger.

ha en fin kväll hörrni.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *