Random

Livets lugnaste midsommar

Hallå där. Äntligen söndag och den här veckan börjar lida mot sitt slut. En ganska jobbig vecka för min del som jag är glad snart är över. I början av veckan var jag ganska ledsen och kanske inte helt på topp. Är det något jag lärt mig av mina tio år som hobbybloggare så är att man ska hålla sig borta från tangenterna när den typen av läge är på. Blir inte alltid bättre av att dela med sig i alla lägen. Men sen blev det fredag och midsommar och allt blev bättre. Min man jobbade dessutom sin sista arbetsdag på sin arbetsplats i torsdags och från och med imorgon är han pappaledig till augusti. Hurra.

Vi firade midsommar bara Niki, jag och Bernie genom att grilla på vår terrass. I och med att jag nu är i veckan 40 vill vi hålla oss nära Kvinnokliniken. Inte så sugen på att dra ut på roliga fester i skärgården när ens kropp mer eller mindre är en tickande bomb. Då är det bättre att bara vara hemma. Igår kom min mamma hit för en natt för att hänga med oss.Planen är att hon ska ta hand om Bernie när jag ska föda. I och med att dom senast träffades i november kändes det bra att hon kom hit och umgicks lite. Så att lilla B vänjer sig vem hans mormor är. Tänk att jag bara har fem dagar kvar till BF. Hur hände det?

Funderar annars väldigt mycket på det här med förlossning som omföderska. Kommer det gå snabbare, när ska man åka in den här gången? Kommer jag gå över eller inte? Känns värkarbetet annorlunda när man redan fött tidigare? Ja, ni vet. Allt sånt. Hur var det för er som fött flera barn? Tell me.  Ps. Om jag suger på att uppdatera den bloggen de här sista dagarna av graviditeten så får ni gärna följa mig på instagram. @lineriets heter jag där. Välkomna.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.