Random

Försommar

Vi kanske får lite försommar ändå. Himla bra med lite sol och värme. Tror aldrig mina ben har varit så bleka den 2.6. Skrattade högt när jag tog på mig en klänning häromdagen. Är ju inget fan av brun utan sol. Tror att jag blev avskräckt för livet när jag gav mig på en burk i den sena tonåren och fick gå runt som en randig Donald Trump i några veckor. Ingen vacker syn. Dessutom klarar jag inte av lukten. Kan i och för sig hända att produkterna har utvecklats de senaste 15 åren men ändå känner jag den ibland, lukten från brun utan sol och så tänker jag att nej. Inte för mig. Så tänker fortsätta vara blek tills dess att mina ben får färg av den gamla goda solen. Ansiktet däremot tänker jag undvika att sola så länge jag är gravid. Skräcken att få en pigment-mustasch håller i sig.

Men hurra. Juni är här och jag fick behålla Lilla B på dagis två veckor till. Tror det är bra för oss alla. Han trivs verkligen där med sina korta dagar som fisken i vattnet och jag som ena dagen mår kalas kan en annan dag må skit får lite tid att ta det lugnt på förmiddagen så att jag kan härja med vår fantastiska 1,5 åringen hela eftermiddagen. Alla glada.

Hur som, hur som. Här kommer några snaps från livets senaste dagar.

Häromdagen hade vi gäster. V och R och tvillingarna kom och hälsade på och vi grillade massor. Alla fick dricka vin utom Lina som drack sin 647378383 alkoholfria Happy Joe. Ser verkligen fram emot ett glas med iskall rosé på min terass här om någon månad. Det kan jag ändå inte förneka även om jag måste säga att det har varit otroligt mycket enklare att inte dricka alkohol den här graviditeten än den förra. Då var livet fyllt av fester, bröllop, AW:n och roliga middagar. Nu med coronan har man ju ibland fått bli glad om man träffat en bekant på stan typ.  Att numera kunna äta grillat varje dag är minsann en lyx.  En annan dag var vi i Grankulla och hälsade på min svägerska Malin med familj. Här fick vi också grillat. Jag har alltså två svägerskor och två svågrar. Niki har fyra syskon varav Niki själv är den yngsta. Det innebär även att Bernie har elva kusiner där den yngsta är några månader äldre än Bernie och den äldsta i början av det glada 20+andet. I höst har Nikis mamma hyrt ett stort hus i Toscana och bjudit med oss allihopa, är så himla pepp på att få spendera fem dagar med den här klanen i Toscana <3 På tal om Nikis mamma Gaby så hängde jag och Bernie med henne hela dagen igår. Vi var bland annat i Botaniska trädgården.  Hennes son kom också och joinade oss efter arbetsdagens slut.  Gaby hade även hand om Bernies kusin Viggo. Sen promenerade vi hem till Gaby på Skatudden och hängde innan det var dags att åka hem. Idag är det onsdag och jag känner mig ovanligt pigg. Inte ens foglossningen känns så farligt så jag tänkte passa på att fixa grejer. Vår vagn har nu gått och blivit svart från blå och delvis blivit en Donkey3. Men chassit är vår Donkey2 och den är himla smutsig så tänkte tvätta av den ordentligt idag i samma veva som jag spolar av baksidans terass från pollen.

Det var dagens!

Puss på er!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *