Random

Majblomman 2021

Med endast den här och nästa vecka kvar på jobbet har jag en hel del på min lista att fixa. Särskilt med tanke på att min effektivitet varit sådär de senaste veckorna och jag ligger efter. Så jag försöker beta av så mycket som möjligt med den tiden jag har. Det gör ju inte saken enklare att familjens yngsta är snorig och fått vara hemma. Som tur är han med sin farmor idag och jag hinner lägga allt krut (och lite här) på jobbet. På tal om min svärmor så var hon i HBL förra veckan. Vill man läsa om det kan man göra det här.

Tänkte när jag ändå kikar in här att jag vill påminna er om att årets majblomma nu finns till försäljning. I år kan man även köpa den online och det gör man via den här länken. Pengarna går till Folkhälsans simundervisning och är en viktig inkomstkälla för verksamheten. Årligen deltar ca 6300 barn i Folkhälsans simverksamhet och i år kanske extra viktig med tanke på att alla simhallar varit stängda under året och barn som kanske just lärde sig simma förra sommaren har hunnit glömma bort hur man gör. Lilla B började gå på Folkhälsans babysim förra våren men fick snabbt sluta på grund av magproblem. När han skulle  börja igen kom pandemin och satte stopp, men kanske vårt andra barn får testa på babysim i höst. Vem vet.

Årets majblomma ser ut så här och är så himla fin! Min ska pryda min studenthatt under vappen, men just nu bor den på min vårkappa.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *